AnnonceLuk annonce
Håndværkerpenge til Lys på Kalundborg

25-03-2019

Kalundborg Håndværkerforenings formand, Klaus Mourits Erck Nielsen, (til højre i billede) overrakte checken med de 8000 kr. til Per Junge, formand for Lys på Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Foreningen Lys på Kalundborg modtog 8000 kr. fra Kalundborg Håndværkerforening i forbindelse med den årlige generalforsamling.

Kalundborg Håndværkerforening har netop afholdt sin årlige generalforsamling. Efter selve generalforsamlingen var Per Junge, formand for Lys på Kalundborg, inviteret til at give medlemmerne af håndværkerforeningen en status på det ambitiøse projekt om at sætte lys på Kalundborg, et projekt hvor der foreløbigt er sat lys på de to radiomaster på Gisseløre.

Per Junge fortalte om foreningens næste plan, hvor der i øjeblikket samles penge ind så der kan etableres en helt ny og spændende julebelysning i Kordilgade.

Efter præsentationen af det flotte projekt, fik Per Junge overrakt en donation på 8000 kr. fra Kalundborg Håndværkerforening, til hjælp med at sætte Lys på Kalundborg.

Stigende aktivitetsniveau

Kalundborg Håndværkerforenings formand, Klaus Mourits Erck Nielsen, kunne, i sin beretning til generalforsamlingen, berette om et stigende aktivitetsniveau blandt medlemmerne, og at flere har problemer med at skaffe mandskab.

Blandt de projekter som formanden nævnte i sin beretning, var bl.a. Ny Vesthavn.

”Et anlægsarbejde der syner af rigtig meget, er Kalundborg Havns ny Vesthavn. Der er ikke direkte mange lokale håndværkere involveret men nu er projektet ved at være afsluttet og det er mit klare indtryk at Kalundborg Havn foretrækker at anvende lokale håndværkere til den daglige drift når det overhovedet er muligt,” sagde Klaus Mourits Erck Nielsen, i sin beretning.

Entreprenør Rasmus Fog-Larsen blev valgt ind i bestyrelsen og erstatter murermester Ejvind Bjørnsholm.

Kalundborg Håndværkerforening har i alt 143 medlemmer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0