AnnonceLuk annonce
Håndværkerne har valgt ny formand

28-06-2020

Fra venstre, ny formand for Kalundborg Håndværkerforening, Allan Abkjær og afgående formand Klaus Mourits Erck Nielsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Håndværkerforening har på deres generalforsamling valgt ny formand.

I syv år har indehaver af Klaus Kloakservice, Klaus Mourits Erck Nielsen, stået i spidsen for Kalundborg Håndværkerforening, men nu har tømrermester Allan Abkjær taget over, efter fredagens generalforsamling, som blev afholdt på Danhostel Kalundborg Vandrehjem, hvor godt 30 medlemmer af foreningen var mødt frem.

”Jeg har været rigtig glad for at være formand men enhver ting har jo sin tid og jeg må indrømme at jeg de sidste år ikke har været helt den formand jeg selv kunne ønske at være,” sagde Klaus Mourits Erck Nielsen til de fremmødte.

I bestyrelsens beretning kom den nu afgående formand bl.a. ind på nødvendigheden af at få uddannet nogle flere håndværkere.

”Det er mere nødvendigt end nogen sinde at vi får uddannet nye håndværkere i alle fag hvis vi ikke fremadrettet skal få endnu sværere ved at få den nødvendige arbejdskraft til vores virksomheder. Det stiller krav om at vi som virksomheder er med til at påvirke de unge til at vælge uddannelse. Husk at tage praktikanter fra folkeskolen, mød op på skolerne og fortæl om det at være håndværker og frem for alt tag de lærlinge i kan. Det er vores fremtid det handler om,” sagde Klaus Mourits Erck Nielsen.

I beretningen kom det også frem, at de lokale håndværkere har rigeligt at se til, og at mange oplever problemer med at skaffe det nødvendige personale. Coronapandemien har ikke ramt medlemmer snarere tværtimod.

Klaus Mourits Erck Nielsen er nu trådt helt ud af bestyrelsen og nyvalgt blev Jan Larsen, indehaver af Dan Arctica.

Kalundborg Håndværkerforening har 133 medlemmer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0