AnnonceLuk annonce
Håndværkermesse-successen gentages

04-04-2019

Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev, inviterer, sammen med det øvrige personale og leverandører, til håndværkermesse. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På tirsdag, den 9. april, er der, traditionen tro, håndværkermesse hos XL Byg i Gørlev. 

Traditionen tro holder XL Byg i Gørlev hvert år en håndværkermesse, i år afholdes den nu på tirsdag den 9. april fra kl. 12-17. Håndværkermessen plejer at være en stor succes med rigtigt mange besøgende.

Der kommer omkring 20 leverandører, der alle har en stand, hvor man kan indhente information om produkterne, og så er der en lang række af gode tilbud, hvor der kan sparer rigtigt mange penge, på alt fra værktøj i alle afskygninger, til arbejdstøj, sikkerudstyr og diverse hjælpemidler, kort sagt, så er der noget at køre efter. Samtidig er der flere nyheder som præsenteres på dagen.

Håndværkermessen foregår i de store haller hos XL Byg Gørlev, og som altid er det en festdag, hvor rigtig mange håndværkere og håndværksmestre kigger forbi. Håndværkermessen er også er god lejlighed til at få hilst på kollegaen.

Nu er det jo en håndværkermesse, så det er primært håndværkere og håndværksmestre, der kommer sådan en dag. Men er der privatpersoner som gerne vil købe professionelt værktøj, er de selvfølgelig også velkommen.

Konkurrencer og pølser

Udover de mange gode tilbud, er der også flere konkurrencer på dagen, hvor man kan vinde fine præmier. Derudover bliver der en pølsevogn hvor XL Byg Gørlev byder på en ristet med det hele, sammen med en øl eller vand.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0