AnnonceLuk annonce
Håndværkermesse med mere end 400 gode tilbud

11-06-2019

Carsten Green, byggemarkedsleder Stark Kalundborg og  trælastdirektør Jens-Erling Riise Larsen venter mere end 1000 gæster til håndværkermesse på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere end tusind lokale håndværkere ventes at kigge forbi, når Stark Kalundborg på fredag slår dørene op til årets håndværkermesse – med fuldt fokus på sæsonens stærkeste nyheder og skarpe tilbud fra 45 førende leverandører. 

Stark Kalundborg fejrer de gode tider i byggeriet med et brag af en håndværkermesse fredag d. 14. juni mellem kl. 11 - 17. Her slår Stark dørene op til 45 leverandørstande, som står klar med over 400 stærke messetilbud og masser af nyheder, der kan klæde håndværkerne godt på til sommerhalvårets mange byggeopgaver.

Ud over at der er mange gode tilbud og nyheder, så er der mange håndværkere der benytter lejligheden til at få en uformel snak med gode kollegaer.

Håndværkermessen rummer alt i værktøj, lige fra boremaskiner til blandemaskiner, havetraktorer, trailere, maling, arbejdstøj, sikkerhedssko, og står man lige og mangler en tømmerblyant eller en tommestok, så er der også et godt tilbud at hente der, kort sagt, der er alt hvad håndværkeren har brug for.

 Stark Kalundborg byder også på burger og drikkevarer og der er en gratis håndværker T-shirt til de besøgende.

Stark Kalundborg findes på Nørre Alle 131, Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0