AnnonceLuk annonce
Håndværkermesse med masser af gode tilbud

28-09-2019

Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev, inviterer, sammen med det øvrige personale og leverandører, til håndværkermesse. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På onsdag d. 2. oktober er der endnu engang håndværkermesse hos XL Byg i Gørlev. 

XL Byg i Gørlev inviterer endnu engang deres kunder til håndværkermesse, i år afholdes den nu på onsdag d. 2. oktober mellem kl. 12 og 17. Håndværkermessen plejer at være en stor succes med rigtigt mange besøgende.

Markedets førende leverandører har en stand, hvor man kan indhente information om produkterne, og så er der en lang række af gode tilbud, hvor der kan spares rigtigt mange penge, på alt fra værktøj i alle afskygninger, til arbejdstøj, sikkerudstyr og diverse hjælpemidler, bl.a. kommer der en brand ekspert fra Danalim og fortæller om brandfugemasse, og der vil også være et bredt udvalg i arbejdsbelysning til den mørke tid. Kort sagt, så er der noget at køre efter.

Håndværkermessen foregår i de store haller hos XL Byg Gørlev, og som altid er det en festdag, hvor rigtig mange håndværkere og håndværksmestre kigger forbi. Håndværkermessen er også en god lejlighed til at få hilst på kollegaen.

”Håndværksmesserne er altid hyggelige, her har vi mulighed for at møde vores kunder på en anden måde, og samtidig er det en god mulighed for håndværkerne til at snakke sammen,” siger Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev.

Nu er det jo en håndværkermesse, så det er primært håndværkere og håndværksmestre, der kommer sådan en dag. Men er der privatpersoner som gerne vil købe professionelt værktøj, er de selvfølgelig også velkommen, oplyser Jesper Sørensen.

Konkurrencer og pølser

Udover de mange gode tilbud, er der også flere konkurrencer på dagen, hvor man kan vinde fine præmier. Derudover bliver der en pølsevogn hvor XL Byg Gørlev byder på en ristet med det hele, bøfsandwich, sammen med en øl eller vand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0