AnnonceLuk annonce
Håndværkermesse hos XL Byg

07-09-2018

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På tirsdag, den 11. september, er der, traditionen tro, håndværkermesse hos XL Byg i Gørlev. 

Traditionen tro holder XL Byg i Gørlev håndværkermesse i efteråret, denne gang på tirsdag den 11. september fra kl. 12-17.30. Der kommer omkring 30 leverandører, der alle har en stand, hvor man kan indhente information eller gode tilbud. Arrangementet foregår i hallerne, og som altid er det en festdag, hvor rigtig mange håndværkere og håndværksmestre kigger forbi.  

”Alle leverandører har hver deres stand, og de har mange gode tilbud. Det plejer der at være mange mennesker, der benytter sig af. Nu er det jo en håndværkermesse, så det er primært håndværkere og håndværksmestre, der kommer sådan en dag. Men vi har da også hr. og fru Jensen, der kigger forbi til en pølse og et godt tilbud, og det er okay. Men faktisk holder vi noget tilsvarende for private i foråret,” fortæller Karina Søgård, der er byggecenterchef hos XL Byg i Gørlev.

Konkurrencer og vinsmagning

Udover de mange gode tilbud, er der også flere konkurrencer, hvor man kan vinde diverse maskiner m.m. Derudover kommer Slagelse Vinkompagni også og afholder vinsmagning, hvis man skulle have lyst til et glas vin, og måske et godt tilbud på vin også.

”Slagelse Vinkompagni kommer igen i år, og afholder vinsmagning, men har også gin og rom med,” fortæller Karina Søgård, og fortsætter: ”Vi glæder os meget, det er en god tradition for os alle.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0