Håndværkerforeningen donerer 12 minigolfbaner til Vores Kalundborg

De nye minigoilfbaner har været i brug for første gang i denne uge, fra venstre, Glenn Svärd, formand for Vores Kalundborg, citychef, Svend-Erik Kristensen, Brian Sønder Andersen, formand for Vores Kalundborg og Mogens Dahlmann Petersen, fra Håndværkerforeningen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Håndværkerforening har fremstillet og doneret 12 minigolfbaner til Vores Kalundborg. I denne uge har de nye baner været i brug ved flere forretninger i Kalundborg.

Som en ekstra aktivitet til kunderne, er der ved flere af byens forretninger mulighed for at spille minigolf torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

Det er handelsstandsforeningen Vores Kalundborg som har fået doneret de 12 forskellige minigolfbaner af Kalundborg Håndværkerforening, og det er håndværkerforeningens bestyrelse som har fremstillet minigolfbanerne på formand Allan Abkjærs værksted.

”Vi fik en henvendelse fra Vores Kalundborg om vi ville være sponsor for minigolfbanerne, og det har vi så sagt ja til og bestyrelsen har brugt tre aftener på Allan Abkjærs værksted for at fremstille banerne,” fortæller Mogens Dahlmann Petersen, fra Håndværkerforeningen.

De nye minigolfbaner er blevet brugt for første gang i denne uge hvor Vores Kalundborg har afholdt ’Sommersalg i Kalundborg’ som en erstatning for den traditionelle byfest, som politiet ikke kunne give lov til.

”De nye minigolfbaner er simpelthen så flotte, og der er jo ingen som siger de kun skal bruges i forbindelse med byfesten, nu har de stået enkeltvis ved butikkerne, men man kunne jo også samle dem et sted og lave en turnering,” fortæller Brian Sønder Andersen, som er den ene af de to formænd i Vores Kalundborg.

De 12 minigolfbaner er alle forskellige og inspirationen til banerne er hentet på internettet.

Kalundborg Golfklub udlåner golfbolde og golfkøller til de 12 minigolfbaner.

Del