AnnonceLuk annonce
Håber på travlhed efter stille periode

11-05-2020

Mette Trane har fyldt alle hylder op med masser af legetøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Thranes Legetøj i Kordilgade, er efter en stille periode, nu helt klar med masser af nyt og spændende legetøj til børn i alle aldre.

”Fra den dag, hvor landet blev lukket ned har der bare været stille med alt for få kunder, nu er det som om at kunderne er på vej tilbage,” fortæller Mette Thrane, indehaver af Thranes Legetøj i Kordilgade, som håber at det værste nu er overstået, efter at Danmark så småt er på vej tilbage til mere normale tilstande efter coronakrisen.

”Det har været hårdt, så nu må det gerne vende, og den sidste uge har der da også været noget mere travlhed i forretningen,” siger Mette Thrane.

Og der er masser af varer på hylderne hos Tranes Legetøj, hvor det mest populære lige nu er Paw Patrol, Barbi, Schleich, puslespil og artikler til kreative aktiviteter.

Mette Trane, som også har legetøjsforretning i Gørlev, åbnede Tranes Legetøj i Kordilgade i februar 2019, og oplever at kunderne har taget godt i mod forretningen, og har haft masser af kunder før coronakrisen, nu håber hun bare på mere normale dage med flere kunder i forretningen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0