AnnonceLuk annonce
HUSH på efterårs tour med særlig gæst  

23-05-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I 2018 udgav den populære duo HUSH comeback-albummet SAND, og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer, og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfonisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, og nu kommer de altså også til Kalundborg i et helt unikt set up, nemlig som trio.

Er man vild med HUSH, er det nu, man skal gribe chancen for at opleve bandet tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer, og i den forbindelse kommer forbi Kino Den Blå Engel tirsdag den 8.oktober. De kommer nemlig som trio med den dygtige guitarist Aske Jacoby. 

Det er efterhånden en velkendt påstand, at HUSH er et band, der skal opleves live. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

Trådte fra skyggen og ind i lyset

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt, og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums. Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT, og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset, og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er derfor blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller: ”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form, og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”

Udover HUSH sangene vil der også være glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til en særlig aften i Kino Den Blå Engel den 8. oktober kl. 20. Billetsalg er i gang - på Kino Den Blå Engels hjemmeside og i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0