AnnonceLuk annonce
HUSH er tilbage i Kino

10-05-2019

HUSH er tilbage i Kino Den Blå Engel til efteråret.  

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

HUSH kommer igen forbi Kino Den Blå Engel i Kalundborg til efteråret. De var meget populære sidste gang, de var forbi biografen, og spillede således en udsolgt koncert i Kino Den Blå Engel. 

HUSH gæster Kino Den Blå Engel tirsdag den 8. oktober 2019, hvor der igen ventes fulde huse, når den populære danske popduo underholder på scenen i den gamle og hyggelige biograf i Kalundborg.

Efter en anmelderrost tour med Danmarks underholdningsorkester tager HUSH på akustisk efterårstour, hvor de skærer ind til benet, og kommer helt tæt på publikum. HUSH er, med over 100.000 solgte albums, en af Danmarks største succeser inden for americana og folket pop-country.  I 2004 tog duoen danskerne med storm med debutalbummet “A Lifetime”, og de har senere udgivet yderligere fire studiealbums samt et livealbum med det hedengangne DR Underholdningsorkester. Deres dugfriskealbum ”SAND”, der blev udgivet i begyndelsen af 2018, er af Gaffa blevet kaldt et ”uomtvisteligt nødvendigt album”.

”Det er et mega scoop, at de kommer forbi os igen, da de var et kæmpe hit sidst, og alt var totalt udsolgt i løbet af ingen tid,” siger Brian Sønder Andersen. 

’Everybody’s Talking’ 

Til marts 2020 kommer Everybody’s Talking også tilbage til Kino Den blå Engel i Kalundborg. Rocklegenden, popdrengen og kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri –  har man Everybody’s talking.

  • Salget til HUSH den 9. oktober 2019 kl. 20 begynder i dag, fredag den 10. maj, på Kino Den Blå Engels hjemmeside. 
  • Salget til Everybody’s Talking den 23. marts 2020 kl. 20 begynder i morgen, lørdag den 11. maj kl. 11 på Kino Den Blå Engels hjemmeside. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0