AnnonceLuk annonce
Gymnastikopvisning udskydes grundet coronavirus

08-03-2020

Af Jens Nielsen

TGU-Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening har besluttet at udskyde deres gymnastikopvisning d. 21. marts pga. situationen omkring coronavirus.

Myndighederne opfordrer til at aflyse eller udskyde alle arrangementer med over 1000 deltagere på grund af coronavirus. Det sagde statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde i Statsministeriet, fredag om covid-19.

Lokalt i Kalundborgområdet får det konsekvenser for flere arrangementer, fx meddelte Kalundborg Gymnasium i fredags, at deres store fest fredag d. 13. marts er udskudt, og nu har TGU også valgt at aflyse deres gymnastikopvisning d. 21. marts, og i stedet finde en anden dato senere.

Peter Holm, formand for TGU, skriver på klubbens facebookside,

”Hovedbestyrelsen i TGU har netop afholdt ekstraordinært bestyrelsesmøde. TGU følger Statsministeriets og idrætsorganisationernes anbefalinger vedrørende Coronavirus spredning.

Hovedbestyrelsen har derfor besluttet at udskyde Gymnastikopvisningen, som skulle have været afholdt lørdag d. 21. marts.

TGU følger udviklingen nøje, og vil nu i samarbejde med Gymnastikudvalget og Tømmeruphallen finde en ny dato i april måned, hvor gymnastikopvisningen kan blive gennemført.

I forhold til træning i TGU, vil der opsættes håndsprit til rådighed i Tømmeruphallen. Træningen på de forskellige hold forsætter som planlagt.

TGU beklager for de ulemper dette giver, men vil gerne være ansvarlige og tage COVID-19 alvorligt. TGU og gymnastikudvalget melder nyt ud hurtigst muligt.”

TGU oplyser at d. 25. april er sat som en foreløbig ny dato for den store gymnastikopvisning.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0