AnnonceLuk annonce
Gymnastikopvisning blev flyttet til Kalundborg

07-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I år fejrede Gørlev Idrætsefterskole demokratiet på Grundlovsdag med gymnastikopvisning for omkring 800 tilskuere i Kalundborghallerne  – dog af flere omgange af hensyn til COVID-19 restriktionerne.

Forældrene til eleverne på Gørlev Idrætsefterskole kunne lørdag se gymnastikopvisning i Kalundborghallerne – faktisk blev arrangementet afholdt to gange af hensyn til COVID-19 restriktionerne. Men alle var glade for, at det endelig lod sig gøre at afholde en opvisning efter lang tid, hvor det ikke har været muligt grundet COVID-19. Humøret var derfor højt i Kalundborghallerne lørdag.

”Det var en dejlig dag. Vi havde tilmelding til arrangementerne grundet COVID-19 restriktionerne. I år var der kun adgang for familien, og vi var nødt til at afholdte arrangementet to gange, så vi ikke var for mange. Vi var omkring 400 til hver af de to arrangementer, og det fungerede fint,” fortæller forstander på Gørlev Idrætsefterskole, Niels Skak Jensen, og fortsætter: ”Derudover har kommunen har lige investeret i et nyt lydanlæg, og det gav altså rigtig god lyd, også da musiklinjens elever spillede tre numre for os. Det var så dejligt at opleve dem også. De var selvkørende og så dygtige, ligesom gymnasterne. I det hele taget var der bare god energi og smil på læben hos alle over igen, at kunne afholde den salgs arrangementer.”

Niels Skak Jensen glædede sig ligeledes over igen at kunne snakke med elevernes forældre og nød, at de alle atter kunne være sammen om et arrangement efter lang tid, hvor det ikke har været muligt af afholde noget som helst grundet COVID-19. 

Grundloven med fokus på Grundtvig

Forstanderen holdte også grundlovstale, der selvfølgelig handlede om Grundloven, men med særligt udgangspunkt i NFS Grundtvig, der er stamfar til den frie skoleverden, som Gørlev Idrætsefterskole netop er en del af. 

Skolens bestyrelse sørgede for, at de blev tjekket coronapas, at der blev sprittet og holdt afstand således, at gymnastikopvisningen kunne lade sig gøre. 

Vi havde brug for mange gode kræfter til at tjekke coronapas, spritte osv., og det var bestyrelsen for skolen, der klarede det hele således, at vi kunne overholde alle restriktioner og arrangementer dermed lade sig gøre,” slutter Niels Skak Jensen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0