AnnonceLuk annonce
Gymnastikken og fællesskabet fejres

30-03-2019

RGI afholdte i dag gymnastikafslutning i Røsnæshallen. Foto: Ole Agerbæk.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hele lørdagen har Røsnæshallen været fyldt med musik, lys og ikke mindst meget talentfylde gymnaster i alle aldre, RGI har nemlig afholdt deres årlige gymnastikafslutning i dag. 

RGIs årlige gymnastikafslutning, der som vanligt blev afholdt i Røsnæshallen, bød på dygtige gymnaster - unge som ældre, og ligesom de foregående år, var hallen fyldt til bristepunktet med både gymnaster og publikum. Lone Klitten, der er formand for RGIs gymnastikafdeling fortæller, at de i år bliver mange til spisning, hvilket de er rigtige glade for.

”I år er vi i hvert fald 130 til spisning senere, så mange plejer vi ikke at kunne samle, det er vi selvfølgelig rigtig glade for, at vi nu kan,” siger hun. 

Stor tak til de frivillige

Lone Klitten takkede, på vegne af RGI, for alt det arbejde, som mange frivillige gør, herunder at sælge juletræer op til jul, gå rundt med sognebladet, servere til fester for at tjene penge til foreningen osv. Ligesom hun takkede de mange trænere, der også år efter år frivilligt træner forskellige hold i RGI.

Ydermere blev Årets Gymnast kåret, og prisen gik til Laura Larsen, fordi hun passer sin træning, altid er engageret, smilende og med til at udvikle sit hold. Derudover modtog Birgitte og Laurits Randrup prisen som Årets Aktive i foreningen. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0