AnnonceLuk annonce
Gulerod i rekordbog

10-10-2017

Gulerod i Rekordbog. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Louise Sommer fra Gørlev plantede i foråret gulerødder med sine tre børn, Gustav på 11 år, og William og Olivia på 8 år, men havde ikke forventet, at børnenes gulerødder ligefrem skulle i nogen rekordbog.

I weekenden var Louise Sommer ude og hive gulerødder op sammen med sine børn, og størrelsen på gulerødderne kom noget bag på dem.

”Det er første gang, at børnene sår gulerødder, og de har passet og plejet dem hele sommeren. På pakningen står der, at de skal tages op i september, men vi var i USA hele september, så har ikke fået det gjort før nu, og jeg må sige, at det kom noget bag på mig, hvor store de gulerødder er. Min søn sagde med det samme, at vi skulle skrive til Børnenes Rekordbog, så det gjorde jeg,” fortæller Louise Sommer.

Første ’gulerods’rekord’

Børnenes Rekordbog vil meget gerne have den store gulerod med i bogen, men kan desværre ikke nå det til udgaven i 2018, da den allerede udkommer her i oktober. Ydermere er det den første rekord, hvad angår en gulerods størrelse, der kommer i bogen nogrensinde.

”Men de tager den med i udgaven til næste år, og det er vi rigtig glade for, børnene især,” siger Louise Sommer.

Den største gulerod, de tre børn har hevet op, måler 33 cm uden stilk og vejer 1.132 gram, og er således også den gulerod, der rammer Børnenes Rekordbog 2019.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0