AnnonceLuk annonce
Guldvask til 1 kr. hele weekenden

23-04-2021

Det nye Wash World bilvaskeanlæg på Holbækvej i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Wash World har slået sig ned i Kalundborg med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen. Hele weekenden tilbydes kunderne vask til bare 1 kr. for en guldvask.

Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Kalundborgs nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.  

Vaskehallen, som er bygget på Holbækvej lige ved rundkørslen ved Stejlhøj i Kalundborg, er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

Vask til 1 kr.

Wash World åbnede det nye bilvaskeanlæg i Kalundborg først på måneden, og fra og med i dag fredag og frem til og med søndag, markeres åbningen af den nye vaskehal med et godt tilbud til kunderne, for kun 1 kr. kan bilen blive vasket med en Wash World guldvask.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra et fast beløb hver måned, mens ikke-abonnenter kan betale med enten via betalingskort eller MobilePay.

Wash World anvender biologisk vandrens, som sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask. Det er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0