AnnonceLuk annonce
Han har aldrig været på Kalundborg Rock’er før

16-12-2016

'Gulddreng' kommer til Kalundborg Rock'er for første gang i 2017.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Rock’er kan allerede nu igen afsløre endnu et navn til sommerens festival i Kalundborg.

Denne gang kan Kalundborg Rock’er afsløre et navn, der aldrig har været på festivalen på Gisseløre tidligere, nemlig ’Gulddreng’. ’Gulddreng’ eller Malte Fynboe Manniche Ebert, er bl.a. kendt for sin sang ’Model’, og han vandt Årets Publikumspris ved Danish Music Awards 2016.

”Med dette navn kan vi igen i år komme med navne, som er helt nye, og som er med til at opfylde vores målsætning om, at der hvert år skal være mindst 3-4 helt nye navne suppleret af publikums-magneterne som drager rundt i det danske land,” siger Johnny Elmelund, presseansvarlig for Kalundborg Rock’er og fortsætter:

”At Gulddreng har meldt sin ankomst til Kalundborg Rock 2017, er vi naturligvis meget glade for, da det er et helt nyt navn på Kalundborg Rock’er, og han er meget oppe i tiden blandt den unge generation.”

De første tre navne, der er blevet offentliggjort til sommerens festival på Gisseløre i Kalundborg den 11.-12. August er således Burhan G, TV2 og nu altså også Gulddreng.

”Dermed rammer vi faktisk hele alderspaletten lige fra de 10 år og op til 65 år,” siger Johnny Elmelund.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0