Guidet tur i området der påtænkes bebygget

Kalundborg Kommune har opstillet en stor informationstavle i Klosterparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Turistforening inviterer alle interesserede til en oplysende vandring i de områder af midtbyen, der påtænkes bebygget i det stort anlagte byudviklingsprojekt, som er kommet til veje i et samarbejde mellem AP Pension og Kalundborg Kommune.

”Det er ikke et politisk arrangement, vi blander os ikke i politik og som forening har vi ikke taget stilling til projektet,” siger formand for Kalundborg Turistforening, Hans-Henrik Nielsen.

Interesserede mødes nu på tirsdag d. 27. juli kl. 17.00 på Klostertorvet, hvor Palle Bruun Olsen vil guide deltagerne rundt i området, og han vil fortælle om områdets attraktive værdi for Kalundborg-borgerne og turismen til Kalundborg.

I Klosterparken vil Herman Hansen fortæller om det påtænkte byggeris betydning for borgernes brug af de åbne grønne områder, og om indskrænkningen af mulighederne for at bruge de grønne områder.

Kalundborg Turistforening er interesseret i at bevare de attraktioner, der kan tiltrække turister, og mener, at Kalundborgs befolkning skal kunne tage stilling til det projekt, som Kalundborg Kommune sammen med AP Pension planlægger, på et oplyst grundlag. Derfor arrangeres den guidede tur i området.

”Forhåbentligt kommer der både politikere og folk som er for og imod projektet så der kan blive en debat,” siger Hans-Henrik Nielsen.

Vandringen afsluttes med en kop kaffe ved Infobutikken. Alle kan deltage i vandringen, der er ikke tilmelding, man skal bare møde op på Klostertorvet tirsdag den 27. juli kl. 17.

AP Pension har indgået rammeaftale med Kalundborg Kommune om udvikling af 4 hovedområder i midtbyen. Man kan læse mere om projektet på Kalundborg Kommunes hjemmeside. 

https://kalundborg.dk/borger/veje-teknik-og-miljoe/boligprojekt-midtby

Del