AnnonceLuk annonce
Groft hærværk for 3. gang på to uger

03-02-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Svallerup har man i de sidste uger haft problemer med hærværk både på Svallerup Strandvej og i Svallerup Bygade.

Det hele begyndte for et par uger siden med en smadret postkasse i Svallerup Bygade, og er siden da eskaleret til maling på biler, graffiti på murværk , døre og vinduer samt ødelagte hegn og postkasser. 

”Det begyndte med en postkasse, og sidenhen er hærværket eskaleret. Over de sidste to uger har vi nu haft tre omgange, hvor nogen har smadret og ødelagt ting i området,” fortæller en borger i Svallerup, og fortsætter: ”De har malet graffiti på en bygning, smadret vinduer, hældt maling på biler, ødelagt hegn og postkasser osv.”

Kvinden, der bor i Svallerup fortæller, at det er meldt til politiet, og hun håber, at folk i Svallerup og omegn vil være mere opmærksomme på, hvad der sker i lokalområdet om aftenen, så de kan finde ud af, hvem det er, der går rundt øger hærværk.

”Det må være sket meget sent på aftenen eller om natten, og jeg ved, at man ikke kan holde øje med alt hele tiden, men jeg håber da, at ved at fortælle historien her, at flere herude vil holde øje med, hvad der foregår, for der er da tydeligvis nogle, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, og jeg gætter på, at nogle forældre skulle tage en snak med deres børn,” slutter hun. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0