AnnonceLuk annonce
Grønne ’mænd’ i gågaden

28-08-2019

Flere fik en selfie med de grønne væsener, da de onsdag var på optagelse i gågaden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der blev kikket langt efter to grønne væsener, som onsdag formiddag gik rundt i Kordilgade. Der var dog ikke tale om mænd fra månen, det var blot medarbejdere fra Kultur og Fritid, der var på arbejde.

Næste lørdag den 7. september finder den store BEVÆG sundheds- og idrætsfestival sted i Kalundborg. I den forbindelse har medarbejderne fra Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune lavet en række videoer til en konkurrence, og i dag onsdag var de så igen afsted på optagelse, denne gang i Kordilgade, hvor der skulle filmes til en ’selfie’ konkurrence.

De to grønne ’mænd’ – den ene var dog en kvinde, vakte en del opsigt i deres grønne heldragter i gågaden, men de grønne dragter er en del af konceptet i forbindelse med sundheds- og idrætsfestivalen, der finder sted på næste lørdag. Her vil de grønne ’mænd’ gå rundt i Kalundborg, hvor man kan få taget en selfie sammen med en eller flere af dem, og man kan dermed deltage i en konkurrence om et polaroid kamera.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0