AnnonceLuk annonce
Grin, dans, kærlighed og heavyrock

19-08-2019

Nafsi er en trup fra Kenya. De kommer på besøg i september med et show med dans, musik og halsbrækkende akrobatik.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Børnefamilierne får det skønt her til efteråret. Der er i hvert fald masser af store oplevelser med shows, teater og koncerter i den store nye børnekulturkalender, og billetsalget er lige åbnet.

Onkel Reje kommer med sit nye heavyshow. ”Han har nok ikke fået den allerbedste opdragelseog jeg er bange for, at hans show vist kan få selv de sødeste englebørn med på den frække bølge,” siger arrangør Søren Vind med et smil

Nafsi er en trup fra Kenya. De kommer på besøg i september med et show med dans, musik og halsbrækkende akrobatik. Mange har bedt om at opleve HeartBeat Group igen. De spiller stomp, og på alt fra dunke og dåser til skrald og kroppe. Mange ønsker også at se Rosa fra Rouladegade, så også hun kommer tilbage til Kalundborg engang efter efterårsferien. Endnu senere er der endnu en koncert – Wenzell & Bugge. 

”Dem glæder jeg mig rigtig meget tilDet er gammel dansk folkemusik, så det lyder jazzet, poppet og rocket. De har spillet overalt i verden, Rio, Beijing, i sommer i Tivoli og nu snart i Kalundborg,” siger Søren Vind. 

Børneteater kommer de mindste heller ikke til at undvære. Der er teater i både Ubby, i Gimle i Føllenslev, i Kalundborg og Svebølle. De skønneste oplevelser med frøer, gravkøer, grimme ællinger, et gebis i et glas vand og en sommerfugl, som ikke vil fanges. Teatermagi for de små. For eksempel forestillingen Kærlighed - om frøen, der bliver forelsket i en and.

Billetter kan købes på kalundborgbib.dk under ’Det sker’. Børnekulturkalenderen fås på bibliotekerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0