AnnonceLuk annonce
Grill stand-up og hjertestarter-demonstration

01-09-2020

Dagli’Brugsen Raklev inviterer deres kunder og andre interesserede til Grill stand-up og hjertestarter-demonstration nu på fredag mellem kl. 16 og 18.

En fast tradition hos Dagli’Brugsen Raklev, er grillfest for kunderne sidst i august, på grund af coronasituationen er det arrangement desværre aflyst. I stedet for er arrangementet nu lavet om til et Grill stand-up, hvor der nu på fredag eftermiddag kan købes grillpølser og fadøl/vand til et symbolsk beløb, og hvor gæsterne står op udendørs.

Men dagen byder også på en hjertestarter-demonstration ved firmaet Health Care, som i tidsrummet mellem kl. 17 og 18 vil gennemgå hvordan en hjertestarteren virker.

I Raklev er der opsat hjertestartere både ved Dagli’Brugsen, ved Raklev Kirke og på Gl. Nyrupvej 67.

”Vi har heldigvis mange hjertestartere i vores område, og flere af vores kunder har spurgt til, om der kunne arrangeres et kursus om hvordan man betjener sådan en hjertestarter, og det er så det vi har fået arrangeret på fredag i samarbejde med Grundejerforeningen Lærkebakken, og samtidig kan vi fastholde lidt af traditionen med, at kunderne mødes til hygge i brugsen,” fortæller Jan Thylkjær, der er uddeler i brugsen i Raklev og på Røsnæs.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0