AnnonceLuk annonce
Grill demo-dag med smagsprøver og inspiration

18-05-2021

Af Jens Nielsen

XL-Byg i Gørlev inviterer alle interesserede til grill-demo på fredag, hvor der vil være masser af smagsprøver og inspiration.

Mange danskere kan skrive under på, at der næppe findes noget mere hyggeligt og lækkert end at tilberede maden på grillen. Det skaber en helt speciel stemning, når der bliver tændt op i grillen, og duften af velstegt mad begynder at sprede sig på terrassen.

Uanset om du er begynder eller en proff' grillmester, så vil der være inspiration og grilltips at hente hos XL-Byg i Gørlev på fredag d. 21. maj mellem kl. 13 og 16, hvor der bydes på grill-demo.

XL-Byg Gørlev får nemlig besøg af konsulenten fra GrillGrill, som vil fyre op under grillen og dele ud af både gode grillråd og lækre smagsprøver.

Det er gasgrill fra GrillGrill, som er XL-Bygs eget mærke, som demonstreres på fredag, og her er udvalget stort, lige fra den lille gasgrill som er nem at tage med på camping eller til stranden, og til den helt store topmodel som kan rumme kød og tilbehør til en hel familie.

Til de kunder som vælger at købe en ny grill af mærket GrillGrill nu på fredag, følger der et rotisseri med i prisen. Samtidig tilbyder XL-Byg Gørlev 25% rabat på alt udstyr til grillen resten af året hvis der handles på fredag.

Der findes i øvrigt et stort bredt udvalg af såvel grill som tilbehør hos XL-Byg i Gørlev, og på fredag er der altså mulighed for både tips og tricks samt en god handel.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0