AnnonceLuk annonce
Gravid tricktyv slog til igen

29-03-2017

Af Jens Nielsen

En tydeligt gravid kvinde har endnu engang forsøgt at begå et tricktyveri, denne gang i Kr. Helsinge

En 65-årig kvinde fra Kløverengen i Kr. Helsinge, anmeldte, tirsdag over middag, at hun kort forinden havde jaget en fremmed kvinde ud af sin bopæl.

Kvinden havde listet sig ind, da hoveddøren stod på klem i forbindelse med udluftning. Pludselig begyndte den 65-åriges hund at gø, hvorefter hun opdagede, at den fremmede kvinde befandt sig indenfor. Da hun blev råbt an, svarede hun på et sprog, som den 65-årige ikke forstod, hvorefter hun forsvandt i området. Herunder begyndte kvinden at tale i mobiltelefon på vej væk fra den 65-åriges bopæl, hvor hun havde nået at åbne en skuffe i køkkenet, men dog ikke fået stjålet noget.

Den fremmede kvinde blev beskrevet som: Østeuropæisk af udseende, 25-35 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Rød, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Tydeligt gravid, Iført: Sort jakke (muligvis Thermo jakke), mørke bukser. Politiet afhørte først offeret og foretog senere forhøringer i området for at få identificeret kvinden, som politiet mistænker for flere tilfælde af liste-/tricktyverier eller forsøg herpå gennem den seneste tid, senest i weekenden i Høng.

Politiet har efterhånden hørt om denne tydeligt gravide kvinde cirka en håndfuld gange, og politiet har en formodning om, at hun er ude for at begå tyverier. Derfor vil de gerne have hende identificeret

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra borgere, der har bemærket den gravide kvinde i området, eller som kan give oplysninger om hendes identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0