AnnonceLuk annonce
Gravemaskine i gang i Klosterparken

26-05-2021

Museum Vestsjælland har gravet en række søgegrøfter i den øverste del af Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Museum Vestsjælland har gravet en række såkaldte søgegrøfter i Klosterparken, så der er altså ikke tale om, at byggeriet af otte punkthuse er sat i gang.

Flere læsere af TV-Kalundborg.dk har gjort opmærksom på, at der er blevet gravet i Klosterparken bag Kalundborg Gymnasium, og flere har spurgt, om det er opførelsen af otte punkthuse, som har været beskrevet flere gange i den seneste tid, som nu er sat i gang uden at borgerne er blevet hørt.

Direktør i Kalundborg Kommune Michel van der Linden, kan afvise, at det er et nyt byggeri som er sat i gang.

”Vi har jo ingen lokalplan endnu, den kommer jo først i høring nu, det er Museum Vestsjælland som har lavet en række arkæologiske undersøgelser i området, som er helt almindeligt praksis når der er en mulighed for, at der skal opføres et byggeri i området,” fortæller Michel van der Linden.

Ny Lokalplan

Kommunalbestyrelsen skal onsdag eftermiddag tage stilling til et forslag om en ny kommuneplan og en ny lokalplan for området i Klosterparken, hvor AP Ejendomme ønsker at opføre otte punkthuse.

Såvel kommuneplan som lokalplan sendes i høring i otte uger hvor borgerne kan komme med indsigelser og i august inviterer Kalundborg Kommune til et borgermøde om projektet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0