AnnonceLuk annonce
Gratis podcast-workshop

15-07-2020

Lær at lave podcast med Museum Vestsjælland. Foto: Museum Vestsjælland.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

Onsdag og torsdag den 23. og 24. juli kl. 10-15 er der gratis podcastworkshop på Kalundborg Museum.

Podcasten er blevet et vigtigt medie, og Museum Vestsjælland har haft stor succes med at gøre lokalhistorien tilgængelig her. I workshoppen er der fokus på, at deltagerne lærer, at deres stemme betyder noget, og at de er en del af lokalhistorien.

På podcastworkshoppen bliver deltagerne introduceret i at komme fra idé til konceptudvikling og fra optagelse til redigering og upload på podcast-tjenester. Kurset er praktisk opbygget, og deltagerne kommer selv til at optage, redigere og uploade.  

Deltagerne skal selv have PC og mobil med til at optage og efterfølgende redigere på. De skal selv downloade et gratis program til lydredigering. Museet stiller gode knaphulsmikrofoner til rådighed.

Podcastworkshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem Kalundborg Kommune og Museum Vestsjælland på baggrund af en ekstra bevilling fra Undervisningsministeriet.

Workshoppen er over to dage, og man forestiller sig, at det er unge mellem 14 og 17 år, der vil deltage. En dag er 5 timer, og man skal huske mad og drikke til eget forbrug. Deltagelse er gratis, men der er begrænset antal billetter. Det er nødvendigt at tilmelde sig via www.vestmuseum.billetexpressen.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0