AnnonceLuk annonce
Gratis show med Onkel Reje

29-10-2019

Det er aldrig kedeligt når Onkel Reje er på scenen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Høng Centret fejrer fødselsdag i fire dage i denne uge, med masser af gode tilbud, men også med et stort underholdningsprogram. Lørdag formiddag kan Onkel Reje opleves helt gratis i Høng Centret.

Onkel Reje er en af de mest populære figurer på DRs Ramasjang, og børnene elsker ham og hans skøre påfund. Alt foregår i et hæsblæsende tempo, og på lørdag d. 2. november kl. 11.00 står Onkel Reje på scenen på centertorvet, hvor han optræder med sit show i forbindelse med Høng Centrets 31-års fødselsdag. Onkel Reje showet er helt gratis for børn og voksne.

31-års dagen i Høng Centret fejres torsdag, fredag, lørdag og søndag i denne uge, hvor der er ekstra gode tilbud i de mange forretninger.

Torsdag bydes kunderne på røde pølser kl. 18, og kl. 17 og kl. 19 underholder Lotte Riisholt på Centertorvet.

Fredag mellem kl. 13 og 18 er der demodag i centret, her kan der bl.a. smages gin, og der er også smagsprøver på chokolade, øl, slik og mange andre spændende ting.

Lørdag serveres der også gratis kaffe og fødselsdagslagkage klokken 10.30 og omkring middag, når Onkel Reje er færdig med sit show, underholder Troels Christensen.

Søndag formiddag kommer Høng Gymnastikforening forbi og laver en opvisning med de dygtige gymnaster.

Kunderne bydes også på gratis Rasmus Klump pandekager søndag fra kl. 12. Det er Søren Tullesen fra Skipperkroen der igen har bagt en kæmpe portion pandekager, som deles gratis ud så længe lager haves.

Høng Centret har åbent torsdag kl. 9.30-20, fredag kl. 9.30-18, lørdag kl. 9-14 og søndag kl. 10-15Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0