AnnonceLuk annonce
Gratis koncerter på Postgaarden

11-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Morten og Trine Nystrup, der ejer Postgaarden i Kalundborg, har netop besluttet, at gøre de to kommende koncerter på spillestedet gratis, da de ikke har solgt nok billetter.

Det næste halve års tid er der 21 arrangementer på Postgaarden i Kalundborg, og Morten Nystrup fortæller ærligt, at han nok har været lidt for ivrig, fordi de gerne vil gøre det så bredt som muligt. Desværre har de ikke solgt så mange billetter til de næste to koncerter på spillestedet, og derfor har han nu besluttet i fællesskab med sin hustru, Trine Nystrup, at de vil gøre de næste to koncerter på Postgaarden gratis for alle. Dog er der et maksimum på 300 gæster pr. koncert.

”Altså vi gør jo ikke det her bare for at være flinke, men vi har ikke solgt så mange billetter, som vi håbede, og gider ikke sidde med et halvtomt lokale. Vi vil gerne have fuldt hus, og have en fest. Derfor forsøger vi nu at lokke folk til med to gratis koncerter, så de kan se stedet, og få lyst til at komme igen til en anden koncert. Alle dem, der har købt billetter, får selvfølgelig pengene tilbage. Vi har allerede fået fat i dem alle,” fortæller Morten Nystrup.

Privatfester hitter

Postgaarden har rigtig mange reservationer til privatfester, hvilket de er glade for, men værtsparret vil dog rigtig gerne, at koncertdelen også kunne løbe rundt.

”Vi er rigtig glade for, at der er så mange, der booker til privatfester, men vi vil også rigtig gerne vise lokalerne frem, når der er koncert, og vi håber, at det her kan være med til, at folk ser stedet, så vi kan holde flere gode koncerter,” siger Morten Nystrup.

’Kærlighed Ved Første Hik’

Fredag den 20. september spiller Innocent Blood på Postgaarden. Bandet er et dansk pop/rock band, som fik sin nuværende form tilbage i 1993. Op igennem 90’erne udgav de to engelsksprogede CD’er, men fik først deres egentlige gennembrud i 1999, da de udgav soundtracket til “Kærlighed Ved Første Hik”, og den nok mest populære sang derfra “Den Første Gang”.

Siden da er der udgivet flere CD’er og singler, samt projektet, musicalen “Kærlighed Ved Første Hik”,der fandt sted i Tivolis Koncertsal i efteråret 2018. 6 albums og en masse singler er det blevet til, og Innocent Blood har blandt meget andet modtaget en guldplade og en Grammy nominering.

'Tilbage På Dansk'

Fredag den 4. oktober kommer Thomas Buttenschøn og giver koncert på Postgaarden med sit seneste show “Tilbage På Dansk”. Thomas Buttenschøn udgav i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser”, som udkom i 2011. På albummet tager sangeren os med tilbage i tiden, hvor han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid. Det hele kan, på papiret, godt se en smule trist ud, men melankolien bliver holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes, og til tider måske endda grædes af grin. 

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end, skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere når man kun er halvdansk. Alt det og meget andet kan du få svar på, når Thomas Buttenschøn rejser hele landet rundt. Han spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog. 

Begge koncerter på Postgaarden er kl. 20, og dørene åbnes kl. 19, hvor de første 300 bliver lukket ind, dog har dem med billet førsteret (pengene bliver imidlertid refunderet ved indgangen).

Kommende arrangementer på Postgaarden

 • 12. sep. Daniel Svensson
 • 20. sep. Innocent Blood (Kærlighed ved første HIK)
 • 4. okt. Thomas Buttenschøn
 • 17. okt. Pelle Hvenegaard
 • 18. okt. Peter Viskinde
 • 14. nov. Søs Fenger
 • 15. nov. Michael - Da lyset forsvandt
 • 28. nov. Thomas Mygind
 • 5. dec. Erik Clausen
 • 12. dec. Jonatan Spang
 • 25. dec. Guitar Rebels
 • 24. jan. Die Herren
 • 6. feb. Beatles Revival
 • 28. feb. Zididada
 • 5. mar. Preben Elkjær
 • 13. mar. Sebastian Dorset


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0