AnnonceLuk annonce
Fokus på unge fra familier med misbrugsproblemer

22-10-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere) Kalundborg holder gratis foredrag med temaet "Parforhold og nære relationer" den 28. oktober. Foredraget er for unge, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug. 

Føler man, at man mister sig selv i parforholdet? Har man konstant brug for bekræftelse fra sin kæreste? Har man svært ved at åbne op og stole på andre? Det kan have mange følger at være vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug. En af de største konsekvenser er ofte, at man har svært ved at opbygge sunde relationer til andre. 

Foredraget sætter fokus på de mønstre, der opstår, når man kommer fra en familie med misbrugsproblemer, og vigtigst; Hvad man kan gøre for at ændre dem.

Hør mere, når TUBA Kalundborg holder gratis foredrag med temaet 'Parforhold og nære relationer' mandag den 28. oktober kl. 17 - 19 i TUBA Kalundborgs lokaler på Nytorv 8, 1. sal. Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed. 

Se alle TUBAs foredrag og arrangementer på https://tuba.dk/find-hjaelp/begivenheder/

Om TUBA

TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere) er en selvejende organisation under Blå Kors Danmark, som yder bistand til børn og unge mellem 14 og 35 år, hvis forældre er alkohol- eller stofmisbrugere. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt.

TUBA har afdelinger landet over, hvor vi blandt andet tilbyder individuel terapi og gruppeterapi samt mange aftenarrangementer med undervisning eller socialt indhold. Desuden har TUBA onlinerådgivning og kurser og foredrag til fagpersoner og skoleklasser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0