AnnonceLuk annonce




Gratis fibernet: Målet er næsten nået

13-03-2021

Af Jens Nielsen

Alle husstande på Røsnæs, omkring 1400 i alt, har mulighed for at få etableret fibernet, endda helt gratis. Fibia og lokale ildsjæle er i øjeblikket i gang med at få mindst 500 husstande til at tilmelde sig, og man er meget tæt på målet.

Fibia har været ude med et godt tilbud til alle hustande på Røsnæs, nemlig at alle kan blive tilsluttet helt gratis, det kræver blot at mindst 500 husstande tilmelder sig inden d. 31. marts.

Lokale ildsjæle og bestyrelsesmedlemmer fra forskellige grundejerforeninger har været i gang med at stemme dørklokker, og nu ser det ud til at anstrengelserne har hjulpet, man er nemlig meget tæt på målet.

I dag lørdag er 476 tilmeldt, oplyser Fibia på deres hjemmeside.

”Nu må de sidste lige se at få taget sig sammen og få tilmeldt husstanden, også dem som synes de har en god net forbindelse i dag,” siger Mogens Anholm, der er blandt de lokale ildsjæle som har stemt dørklokker.

Hos Fibia er men sikker på at målet om at få mindst 500 tilslutninger bliver opfyldt inden månedens udgang.

”Hvis vi er lidt heldige, så tror jeg vi når de 500 i slutningen af næste uge, og så er det nok kundebase til at økonomien hænger sammen i et projekt i den størrelse, siger Brian Guldberg Hinrichsen, projektkonsulent hos Fibia,

I forbindelse med etableringen af den nye cykelsti til Røsnæs, er der blevet gravet et føringsrør ned, som er forberedt til fiberkablet som skal forsyne Røsnæsområdet.

Fibia regner med at kunne begynde på gravearbejdet i løbet af sommeren


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0