AnnonceLuk annonce
Gratis færger to måneder endnu

04-08-2020

I august og september kan man stadig sejle gratis til Nekselø og Sejerø. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Landets færger har haft ekstraordinært travlt i hele juli måned, hvor sejlturene har været gratis for gående og cyklister som en del af regeringens såkaldte sommerpakke. Lokalt fortsætter de gratis færger i august og september.

Lige siden 1. juli, hvor regeringens sommerpakke gjorde færgerne gratis for gående og cyklende til øerne i Danmark, har der været travlhed i de mange færgeselskaber som fragter passagerer til alle øer i hele landet.

På intet tidspunkt har så mange passagerer rejst med ø-færgerne, som tilfældet er i år, og for dem som ikke har nået at besøge fx Sejerø eller Nekselø, så er der stadig mulighed for at komme gratis til Sejerø eller Nekselø hvis man er gående eller på cykel.

Kalundborg Kommune har fået 650.000 kroner i støtte fra Christiansborg, øremærket billigere færger til øerne i august og september, så derfor fortsætter ordningen to måneder endnu, så gående og cyklister stadig kan komme til både Sejerø eller Nekselø uden at skulle have pungen op af lommen.

Frem til 31. juli var det også muligt at komme gratis med overfarten Kalundborg-Ballen på Samsø, men den mulighed er ikke længere gældende.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0