AnnonceLuk annonce
Gratis comedyshow for børn og voksne på Postgaarden

24-09-2020

To gratis comedyshow på Postgaarden på lørdag

Af Jens Nielsen

Nu på lørdag d. 26. september inviteres der til gratis comedy på Postgaarden, for børn om eftermiddagen og for de voksne lørdag aften.

Comedyklubben har fået del i regerings kulturpakke til kulturelle arrangementer, derfor inviterer de til comedyshow over hele landet. Lørdag lander de i Kalundborg, hvor der er sjov for børn lørdag eftermiddag og for de voksne om aftenen, og det hele er gratis, bare mød op og få nogle hyggelige timer.

Lørdag mellem kl. 15 og 16 er der et forrygende sjovt comedyshow for børn i alderen 7-13 med hylende morsomt improcomedy.

Improskuespilleren Sisse Gram de Fries, der både slår sine folder på Ramasjang, men også er blevet dobbelt danmarksmester i improcomedy finder på sjove finurligheder sammen med Kasper Nielsen, der gennem tyve år har væltet den danske improscene – blandt andet med gruppen Specialklassen. Der er fokus på interaktion med børnene, så de er med til at bestemme, hvad showet skal være.

Det hele bliver bundet sammen af Valdemar Pustelnik, showets rødskæggede kaptajn. 

Lørdag aften

Lørdag aften er det Jacob Wilson, Sisse Gram de Fries og Kasper Nielsen der står på scenen på Postgaarden og med Valdemar Pustelnik som værk for showet i tidsrummet mellem kl. 19 og 21.

Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

Sisse Gram de Fries er en improkomiker og -skuespiller i særklasse. En fantastisk energi på scenen fra en optrædende, der er nærværende og griber mennesker i alle aldre. Sisse er tidligere dobbelt danmarksmester i improcomedy med gruppen Den Lalleglade Brigade, og derudover laver hun også fremragende børne-tv og børneforestillinger - blandt andet med Søren Hauch-Fausbøll.

Kasper Nielsen er en Danmarks absolut bedste improkomikere. En enmands improhær, der ikke tager nogle fanger og underholder i alder aldre. Gennem mere end 20 år har han optrådt land og rige rundt både alene og tidligere med improgruppen Specialklassen.

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og har spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

De 2 shows er som sagt gratis - men med begrænset antal billetter. Postgaarden kan huse 153 gæster, så kom i god tid og få en plads. 

Postgaarden er er pålagt retningslinjerne omkring mundbind, alle personer over 12 år skal have mundbind på når de går rundt i huset. Mundbindet må tages af når man sidder i salen. 


 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0