AnnonceLuk annonce
Gratis entre til bedste Kim Larsen kopi

29-07-2019

René Hejdmann som Gasbox, Danmarks bedste Kim Larsen kopi. Fredag optræder han i Kirke Helsinge. 

Af Jens Nielsen

Kirke Helsinge Idrætsforening afholder hele denne uge deres årlige sportsuge, med masser af fodbold, men også fest både fredag og lørdag.

Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter. Kim Larsens musik lever heldigvis videre, ikke mindst ved at Gasbox, René Hejdmann solo, spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne.

Nu på fredag d. 2. august gæster René Hejdmann Kirke Helsinge Idrætsforening, til en glad aften hvor alle interesserede er velkomne og hvor entreen er gratis.

Gasbox, René Hejdmann solo går på scenen kl. 21.30, så arrangørerne bag sportsugen i Kirke Helsinge håber at mange har lyst til at komme forbi til en aften med masser af Kim Larsen musik.

René Hejdmann fra Gasbox går for at være Danmarks bedste Kim Larsen kopi, og nåede bl.a. semifinalen i Danmark har Talent på TV2.

Hele ugen er der fodbold, både herre- og damekampe, lørdag aften er der fællesspisning og buffet, og efterfølgende er der dans til 5 A´live.

Sportsugen slutter søndag med sjove aktiviteter på sportspladsen, der er hoppeborg, levende musik, amerikanerbiler ved Road Rebels, knallertudstilling, dart og meget andet, og det er også søndag at der afvikles et 50 km. langt cykelløb.

Sportspladsen i Kirke Helsinge Idrætsforening finder du på Helsingevej 101, Kirke Helsinge, 4281 Gørlev.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0