AnnonceLuk annonce
Gratis Duathlon

05-09-2016

Foto: Røsnæs Cannonball Duathlon d. 19. juni.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg-IF og K-Tri gentager succesen fra d. 19. juni, og arrangerer Røsnæs Cannonball Duathlon#2 d. 11. september.

Røsnæs cannonball Duathlon#2 bliver også med start, mål og skiftezone ved den nedlagte skovbørnehave i Kystskoven.

Et cannonball-løb er et løb, hvor arrangørerne kun har sørget for det allermest nødvendige, og hvor det altså er op til deltagerne selv at sørge for fx forplejning. Til gengæld er det gratis at deltage, der vil dog blive stillet en sparebøsse op, hvor deltagerne kan sponsorere lidt, hvis de har været tilfredse med løbet, og på den måde være med til at give klubberne lyst til at lave flere lignende arrangementer.

Det bliver de samme ruter og distancer, som sidste gang Kalundborg-IF og K-Tri arrangerede løb, hvilket giver ”gamle” deltagere mulighed for at måle, om de har forbedret sig i løbet af sommeren. Alle er velkomne uanset, hvilken cykel man har, og hvor hurtig man er i løbeskoene. De to distancer er hhv. den korte med 4 km. løb – 10 km. cykling – 4 km. løb, og den lange med tilsvarende 4 - 23 - 8.

Løberuten er en 4 km. rute i Kysskoven der løbes to eller tre gange, og cykelruten går ad Kystvejen – Klintedalsvej – Røsnæsvej til vendepunkt ved Stendyssevej(den korte) eller Naturskolen(den lange).

Klubberne vil på dagen også have tidtagning, så man behøver altså ikke at have eget stopur med, ligesom der vil være vagt i skiftezonen. Det er muligt at melde sig til på forhånd, se hvordan på klubbernes hjemmesider, men det kan også lade sig gøre at melde sig til på dagen fra kl. 9.15.

Klubberne har igen skaffet en del præmier, som vil blive fordelt ved lodtrækning, og vi håber mange vil blive lidt tid efter løbet og spise madpakken, mens vi hepper de sidste i mål.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0