AnnonceLuk annonce
Arrangement i Meny var en stor succes

23-03-2017

Gourmetaften i Meny Kalundborg onsdag aften var en stor succes. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag aften bød Meny i Kalundborg sine kunder indenfor til en gourmetoplevelse, og den fine forretning var fyldt med mennesker hele aftenen, der alle smagte på de mange specialvarer og hyggede sig.

Der var noget for enhver smag – i hvert fald, hvis man kan lide kvalitet. Der var whiskey, gin, specialøl, is, kage, hjemmeristet kaffe og selvfølgelig mad i lange baner - af alle slags, da Meny i Kalundborg afholdte gourmetaften i forretningen på Nørre Allé.

Omkring 200 gæster havde købt billet til arrangementet, og forretningen var stuvende fuld. Købmand og indehaver af Meny, Peter Egebæk tog imod sine mange gæster med et stort smil, og alle Meny-ansatte var her og der og alle vegne.

Stemingen var god, og de mange gæster var enige om, at det var et fantastisk arrangement. ”Meny i Kalundborg er et dejligt sted at handle, og de har så mange forskellige lækre ting af god kvalitet,” siger Mette Larsen, der var begejstret for at få lov at smage insekter. Man kunne nemlig smage melorme, græshopper mm. nystegte fra stegepanden, hvilke rigtig mange vovede til trods for den noget anderledes spise.

Det var tydeligt, at det er meget engagerede fagfolk, der står bag de mange lækre hjemmelavede produkter, man fik lov at smage på til gourmetaftenen. Der var fx ost fra Kunigunde, der ligger i Drøsselbjerg ved Slagelse, specialøl fra Krenkerup Bryggeri i Sakskøbing, Jacob & Jakob Icecream, Costa Kalundborg Kaffe, RUG Bageri osv.

Arrangementet begyndte kl. 19 og varede frem til kl. 22, og alle fik en goodiebag med, da de gik, ligesom der var konkurrencer i løbet af aftenen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0