AnnonceLuk annonce
Gourmetaften hvor der lukkes op for godteposen

25-10-2018

300 får muligheden for en gourmetoplevelse hos Meny Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg byder endnu engang kunderne indenfor til en gourmetoplevelse, denne gang med en twist af jul og nytår. Der er 300 billetter til arrangementet.

Meny Kalundborg inviterer indenfor til en aften med ren forkælelse og råhygge med fokus på efterår, jul og nytår, en aften hvor dine smagsløg og sanser vil blive pirret.

Gourmetaftenen foregår onsdag d. 14. november fra kl. 19 til 22, og der er allerede godt gang i billetsalget, bl.a. er der lavet et specielt ja tak tilbud via Facebook, hvor der spares 50 kroner på billetprisen.

”Den overordnede overskrift til gourmetaftenen er efterår, julehygge, og bare en god oplevelse af at blive forkælet, vi har lukket op for godteposen af alt hvad der hedder nytårsmenu, julemiddag, og vi kommer til at introducere et helt nyt juleminikatalog med masser af varer som skiller os ud i forhold til vores konkurrenter,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Til gourmetaftenen i Meny vil engagerede fagfolk, sammen med en lang række dedikerede leverandører, byde på både noget og spise og smagsprøver på øl, vand, vin og spiritus – kort sagt en rigtig hyggeaften.

Gourmetaftenen byder også på flere konkurrencer, bl.a. kan en af aftenens deltagere gå hjem med en kundevogn fyldt med varer til en samlet værdi af 2500 kroner.

10% rabat

Som noget helt nyt lover Meny Kalundborg alle som handler på selve aftenen, 10% rabat på alle varer, også på de ordrer der afgives på mad ud af huset.

”Der bliver lagt hvide duge på bordene og der vil bliver serveret på flotte fade, vi løfter lige det hele til gourmet niveau," siger Peter Egebæk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0