AnnonceLuk annonce
Golfbane lider under regnvejret

13-02-2020

Flere steder står der vand på golfbanen på Røsnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Golfklub har lige som mange andre golfklubber rundt omkring i landet måtte lukke dele af golfbanen pga. den megen regn både efteråret og vinteren har ført med sig. Regnvejret kan imidlertid få følger for forårssæsonen også.

Siden den 14. oktober har ni huller i Kalundborg Golfklub været lukket ned. Det er nu ikke så usædvanligt, da netop de ni huller altid er lukket ned om vinteren for at skåne banen, men denne vinter er det også pga. regnvejret, og det ser ikke for godt ud mht. at åbne op for hele golfbanen til 1. april, hvor forårssæsonen for alvor sætter ind.

”Som det fortsætter nu, bliver den del af banen ikke klar til åbning 1. april. Vi har stadig vand på banerne mange steder. Vi kan heller ikke køre derude og arbejde. Det hele er blødt. Vi har nemlig to forskellige baner, ni huller er almindelig landbrugsjord, og det er her problemerne er. De andre ni huller er sandjord, og der spiller vi stadig, for det vand forsvinder forholdsvis hurtigt,” fortæller Thomas Andersen, der er daglig leder og træner i Kalundborg Golfklub, og slutter:

”Det ser ikke ud til, at vi kan åbne den del af banen den 1. april, som vi alle helst så, at vi kunne, men der kan jo selvfølgelig komme nogle ændringer i vejret. Vi krydser i hvert fald fingre.”Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0