AnnonceLuk annonce
Gørlevmessen sammen med Heste- og Kræmmermarkedet

02-07-2019

Af Jens Nielsen

De omkring 10.000 gæster som forventes til dette års Hesteskue og Kræmmermarked i den kommende weekend, vil også kunne besøge en række lokale erhvervsdrivende, som samlet vil repræsentere erhvervslivet i lokalområdet.

I mange år har Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, arrangeret Gørlevmesse i Gørlevhallen, men det kniber med tilden til at stable endnu en messe på benene, derfor kom Gørlevudvalget, som står bag det store Hesteskue og Kræmmermarked i den kommende weekend, med et forslag om, at de erhvervsdrivende kunne få et samlet område på det store marked, og på den måde stadig afholde en form for Gørlevmesse.

Otte udstillere har sagt ja til at deltage.

Enghavens Entreprenør og Kloakmester er blandt de otte, og her vil man præsentere løsninger i forbindelse med kloakering i det åbne land, men også løsninger som holder rotter ude af boligen.

”Det er et kæmpe problem med rotter i det offentlige kloaksystem, og vi oplever tit at de kommer helt ind i folks huse og gør stor skade, men med en rottespærre kan rotten holdes ude, det vil vi gerne fortælle om,” siger Niels Kæmpe, indehaver af Enghavens Entreprenør og Kloakmester.

Firmaet har også deres store servicevogn, og en helt ny gravemaskine med på messen.

Gørlevfirmaet LJ Plant og Pleje udstiller også i den kommende weekend. Indehaver Leif Juhl fortæller at han ud over masser af planter, også har sin store hækkeklipper med, som kan klippe hækken helt op i fire meters højde, og bliver brugt i bl.a. boligselskaber.

”Og så skåner maskinen jo arme og ben på medarbejderne, vi klipper hæk i omkring to måneder om året, så det kan godt være hårdt,” fortæller Leif Juhl.

Ud over mange erhvervskunder, har LJ Plant og Pleje også mange privatkunder, og de er selvfølgelig også velkommen forbi standen for at få en snak om deres have.

Præsenterer en verdensnyhed

XL-Byg i Gørlev vil præsentere intet mindre end en verdensnyhed, oplyser Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev, nemlig nogle helt nye Gardena Trackers, en letvægts træsko og en Low cut gummistøvle, lavet i 95 % gummi og 5 % neopren.

Med på messen er endnu en nyhed, nemlig udlejning af trailere gennem firmaet FreeTrailer, hvor kunden reserverer sin trailer gennem en app på sin telefon, og når den skal hentes låses traileren også op med telefonen, så kan det næsten ikke blive nemmere.

XL-Byg har også et godt messetilbud på havemøbler.

Med på Gørlevmessen er også, Svallerup Auto, Danbolig Gørlev, Kragerup Gods, Asger Andersen og DanSommer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0