AnnonceLuk annonce
Gør danseskoene klar

10-07-2018

The KutiMangoes kommer i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg den 24. juli. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 24. juli skal danseskoene være klar, da bandet The KutiMangoes kommer i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg for at spille god musik.

For The KutiMangoes er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik - kun god musik. Gruppen giver en vitaminindsprøjtning med varme, glæde og solskin tirsdag den 24. juli i Den 8. Himmel i Klosterparken i Kalundborg. 

Det er dansemusik fyldt med kærlighed, og alle kan synge, råbe og danse med.

”The KutiMangoes vinder virkelig dit hjerteMåske kan nogen huske sangen "Hvis du åbner dit hjerte" fra sidste års Børnenes U-landskalender? Det var The KutiMangoes,” siger en af arrangørerne bag Den 8. Himmel, Henrik Hansen. 

Ja, det er Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkester med vilde blæsere og groovy beats. Det har været nomineret til otte Danish Music Award, de har spillet på Roskilde Festival, og er lige kommet hjem fra turné i Tyskland. The KutiMangoes spiller børnekoncerter under Copenhagen Jazzfestival her i sommerog derefter spiller de så hos os i Kalundborg. Lige derefter er de til stor musikfestival i Cartagena i Spanien,” fortæller Lone Kongsted, en anden af arrangørerne i Den 8. Himmel.

Selv siger Michael Blicher fra bandet: ”I kan godt begynde at gøre danseskoene klar. Vi glæder os til at møde børnene i Klosterparken, for musikken bliver jo først levende, når vi deler den. Vi kommer med tre messingblæsere, to trommeslagere og en på keyboard, og vi lover, at alle går dansende hjem efter koncerten.”

Koncerten begynder kl. 10.30. Billetter købes ved indgangen. Næste og sidste koncert i Den 8. Himmel i sommer bliver tirsdag den 31. juli med Mek Pek og Kalle fra "Kalles Danmarkstur" på Ramasjang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0