AnnonceLuk annonce
Godt salg af Kandis billetter

20-04-2017

Kandis klar til at underhlde i Tømmeruphallen.

Af Jens NIelsen

Et af Danmarks ældste boyband, Kandis, spiller op til dans ved en stort anlagt halfest i Tømmerup først i juni måned.

Danmarks populæreste danseband, Kandis, er hyret til et brag af en fest i Tømmeruphallen, lørdag d. 3.juni 2017. Det er H.F. Vestsjællands Venner, som står for det store arrangement, hvor man forventer mindst 500 gæster til halfest.

Kandis har mange gange gæstet Kalundborgområdet og trækker stadig mange danseglade mennesker til.

”Vi har nu solgt godt halvdelen af de 500 billetter vi har sat til salg til vores store fest i Tømmerup Hallen lørdag den 3 juni”, siger formand for H.F. Vestsjællands venner Niels-Erik Sørensen , der håber på at alle 500 billetter bliver solgt.

Kandis er netop kåret til Årets Dansktop navn 2017,  og er også aktuel med en helt ny CD.

Kandis spiller ingen andre steder i området i hele 2017, så vi håber selvfølgelig at publikum i Kalundborgområdet bakker op”. Siger formanden.

Til arrangementet i Tømmeruphallen vil der blive serveret en meget lækker to retters menu, bestående af Kylling Fantasi med hjemmebagt brød og rosa stegt amerikansk oksebov med tilbehør.

Musik og dans i syv timer

Arrangørerne lover musik og dans i syv timer, og når Kandis ikke lige er på scenen afløses de af Søren Sebber, der er meget kendt fra DR Hit med sangen og Kapelmester på Fællessang på Charlie. Det er også Søren Sebber som spiller under spisningen.

Billetterne er sat til salg og kan købes ved at sende en mail til Niels-Erik Sørensen på niso@kalundborg.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0