AnnonceLuk annonce
Godt og blandet

16-06-2019

Udvalget i legetøj er stort hos MEGA, her Alessandra Wölm foran det store udvalg af Lego. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

MEGA, der ligger i Høng Centret, har næsten alt, hvad man skal bruge, hvad enten det er dametøj, tøj til børn, legetøj eller noget helt fjerde, for de har nemlig også ’Skatteøen’, som forretningsleder, Alessandra Wölm, kalder det.

I 2015 lukkede Mogens Gyldenvang Tøjmarkedet, som han havde haft i rigtig mange år, og åbnede nu i stedet MEGA, der er en kombination af dametøj, børnetøj, legetøj og ikke mindst ’Skatteøen’, hvor man kan finde alt muligt, som man ikke lige har tænkt på, at man faktisk står og mangler.

”Folk plejer at sige, at findes det ikke i MEGA, findes det ikke, i hvert fald ikke i Høng og omegn. Vi har rigtig mange ting, og forsøger da også at købe hjem, så vi har mange forskellige varer,”fortæller Alessandra Wölm, der er forretningsleder i MEGA, og fortsætter:

”Det fungerer faktisk super godt, og det gør, at vi dækker et stort behov herude. Man kan også lave en forespørgsel på ting, og kan jeg se det fornuftige i at købe det hjem, gør jeg gerne det. Vi har den indstilling, at vi gerne yder en ekstra service, hvis vi kan.”

Mogens Gyldenvang fortæller endvidere, at han faktisk fik idéen til MEGA, hvor man kan købe alle de forskellige ting, fordi Legekæden lukkede, og man solgte dermed hverken børnetøj eller legetøj i byen længere. 

”Derfor tænkte jeg, at jeg ville samle det hele ét sted, og det gjorde jeg,” siger han.

En ekstra indsats for lokalsamfundet

Der er ansat fem i MEGA i Høng Centret, og Alessandra Wölm  har været med fra begyndelsen, og elsker at kunne gøre lidt ekstra for lokalsamfundet, ligesom Mogens Gyldenvang. 

”Vi er meget glade for, og stolte af vores lokalsamfund herude, og kan vi gøre noget ekstra, ikke bare i forretningen, men til gavn for lokalsamfundet, gør vi det gerne,” siger Alessandra Wölm.

Er man interesseret i at vide mere om MEGA, kan man gå ind på deres Facebookside, der hedder Megahøng, hvor man kan se lidt om, hvilke nyheder butikken får hjem etc.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0