AnnonceLuk annonce
Godt 22.000 kr. til den gode sag

04-06-2020

Normalt er der Stafet For Livet i mange danske byer landet over, herunder også i Kalundborg, hvor det plejer at foregå som et fællesarrangement i Munkesøen i Kalundborg. Grundet COVID-19 blev Stafet For Livet imidlertid aflyst i alle danske byer i 2020, men genopstod i Kalundborg, hvor Tanja Døj tog initiativ at lave Stafet For Livet på en lidt anderledes måde. På billedet, fra venstre,  Rikke Dybkjær Meltz,fra Stafet for Livet  Kalundborg og Tanja Døj. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

At stå sammen hver for sig har været en del af mange danskeres liv siden begyndelsen af marts, hvor COVID-19 for alvor meldte sig på banen i Danmark. Corona virus formåede dog ikke at sætte en stopper for Stafet For Livet i Kalundborg, da Tanja Døj tog initiativ til, at man gennemførte, dog på en lidt anden måde end hidtil. Det lykkedes at få samlet godt 22.000 kr. ind til det gode formål.

Ganske vist var Stafet For Livet aflyst i Kalundborg grundet COVID-19, ligesom tilfældet er for resten af de danske byer, der normalt deltager. Men Tanja Døj fra Kalundborg sørgede for, at man alligevel kunne samle ind til Kræftens Bekæmpelse sammen men hver for sig. Det betød, at borgere i Kalundborg Kommune gik og løb hver for sig, og samtidig samlede ind til det gode formål. Godt 22.000 kr. blev det til.

Tanja Døj gik selv 100 km på 24 timer i den gode sags tjeneste, og mange støttede op med sponsorater til den lange gåtur, ligesom nogle fulgtes med hende, eller gik eller løb selv eller i små grupper.

Vi nåede i alt op på 22.872 kr., hvilket jo er fantastisk. Jeg er så glad for, at så mange støttede op. Jeg er klar igen næste år, når stafet for livet vender tilbage i Munkesøen,” siger Tanja Døj.

Rikke Dybkjær Meltz, der er med i styregruppen Stafet for Livet Kalundborg, var torsdag forbi Tanja Døj med et diplom, som bevis for den flotte præstation.

" Vi er rigtigt glade for det flotte beløb son Tanja har samlet ind, og at der alligevel blev lidt Stafet for Livet i Kalundborg i år," siger Rikke Dybkjær Meltz.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0