AnnonceLuk annonce
Godmorgen sol

08-10-2018

Tirsdag den 16. oktober kommer Apollo Teatret til Kulturhus Gimle i Føllenslev, hvor de optræder med forestillingen "Godmorgen Sol".

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Efterårsferien er fyldt med sjove ting, blandt andet er der teater for børn i Kulturhus Gimle i Føllenslev.

Tirsdag den 16. oktober i efterårsferien er der teater for børn i Kulturhus Gimle i Føllenslev. Det er Apollo Teatret, der optræder med forestillingen "Godmorgen Sol".

Forestillingen er en kalejdoskopisk rejse gennem Halfdan Rasmussens univers. Guiderne er ingen ringere end Snemand Frost og Frøken Tø. Udgangspunktet er digte og vers fra hans rim, remser og verbale tosserier.

Man stifter bekendtskab med mange af Halfdans utal af skønne figurer. Maj måneds katte, Kanonkongen Knold og hans snart hovedløse kone, Ormene der må kravle når de skal gå, Muffedissemanden, Konen der spiser sæbe og mange, mange flere. Historier, digte og Halfdans verbale "tosserier" danses og spilles med et minimum af rekvisitter - og med inspiration fra Commedia dell'arte og Dario Fos univers.

Forestillingen vises kl. 14, og er for børn fra 6-12 år. Kalundborg Biblioteker står bag arrangementet, og billetter købes via www.kalundborgbib.dkunder ’Det Sker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0