AnnonceLuk annonce
Gode tilbud afhentes ved bagdøren

26-12-2020

Klaus Hansen fra Punkt1 i Kalundborg med skabsfryser og opvaskemaskine, som nu sælges til yderst gode priser. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Punkt1 i Kalundborg og Gørlev er klar med en række gode tilbud mellem jul og nytår. Tilbud som kan afhentes ved bagdøren, da den fysiske butik er lukket.

Grundet den stigende smitte i hele landet har regeringen indført nye restriktioner, som bl.a. betyder, at de fleste butikker har helt lukket efter jul.

Kunderne må dog godt forudbestille og afhente varer ved den enkelte butik, og derfor har Punkt1 i Kalundborg og Gørlev lavet en række gode tilbud som gælder hen over jul og nytår.

”Vi er klar ved både telefonen og på mail mellem jul og nytår, og nu har vi lavet en række gode tilbud efter princippet ’bestil og hent’, hvor varerne udleveres ved vores bagdør eller vi leverer dem direkte på adressen,” fortæller Steen Jensen, der sammen med Jesper Abkjær Petersen, er indehaver af en række Punkt1 forretninger.

Blandt de gode tilbud er bl.a. en 85 liters skabsfryser, som sælges til bare 595 kroner og en Siemens opvaskemaskine som har fire års garanti og leveres og tilsluttes på kundens adresse for 5000 kr.

”Det er det man forstår ved udsalg,” siger Steen Jensen.

De gode tilbud gælder i makkerparrets Punkt1 butikker i Kalundborg, Gørlev, Asnæs, Slagelse og Ringsted.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0