AnnonceLuk annonce
Gode børne loppefund og støtte til Knæk Cancer

26-10-2019

Trine Nystrup med nogle af de mange gaver der kunne vindes ved det amerikanske lotteri. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En lang række af forældre havde ryddet op i børnenes tøj og legetøj, for at deltage i børneloppemarked på Postgaarden lørdag. Samtidig var der mulighed for at støtte Knæk Cancer.

Et væld af tøj og legetøj fyldte Postgaarden i Kalundborg lørdag formiddag. Trine og Morten Nystrup havde for første gang inviteret til børneloppemarked på Postgaarden, og alle 16 stande var solgt på forhånd.

De mange som kikkede forbi, fik gjort sig en god handel, der blev både handlet legetøj og tøj, samtidig var der mulighed for at støtte Knæk Cancer indsamlingen, ved at købe lodder til et amerikansk lotteri, hvor rigtigt mange firmaer havde støttet op med gode gaver, faktisk var der hele 70 gaver som kunne vindes.

Meny Kalundborg havde doneret kage og Postgaarden kaffen, så alt hvad der blev solgt af kaffe og kage samt lodder til det amerikanske lotteri, gik ubeskåret til Knæk Cancer.

Genbrug er guld

Trine og Morten Nystrup er klar med endnu et loppemarked på Postgaarden, lørdag d. 16. november mellem kl. 10 og 15.

Med overskriften ’Genbrug er guld’, er der mulighed for at sælge alt hvad man ikke længere har brug for, lige fra tøj, smykker, sko, brugskunst, ja kun fantasien sætter grænser.

Næsten alle stande er allerede solgt, men. Nu bliver der åbnet op for mindre stande på balkonen.

”Interessen for loppemarkedet er stor, derfor har vi besluttet at vi også vil sælge nogle mindre stande til reduceret pris på balkonen og ved baren på 1. sal, på den måde bliver der endnu mere at komme efter,” fortæller Trine Nystrup, mens hun også lige sælger noget børnetøj fra hendes stand på lørdagens børneloppemarked.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0