AnnonceLuk annonce
God start på sæsonen

09-06-2020

Der har også været godt med spisende gæster hos Asgers Bar. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg åbnede sæsonen i sidste uge med servering af god mad, og kunderne har bakket godt op.

Tirsdag i sidste uge åbnede Asgers Fisk for sommersæsonen med servering af lækre fiskeretter på udendørsterrassen, og torsdag blev dørene så slået op til Asgers Bar, hvor den italienske mesterkok Simone Tognetti er i køkkenet for at lave de lækreste pastaretter.

”Åbningen er gået rigtigt godt, især fredag var her rigtigt travlt, hvor mange blev hængende til sent på aftenen til cocktails,” fortæller Asger Øgelund, indehaver af både Asgers Fisk og Asgers Bar, og fortsætter,

”Nu skal folk bare lige vænne sig til, at vi også har åbent til frokost, derfor har vi lavet et par gode frokosttilbud både i baren og i fisken, og så skal folk også huske på at vi har åbent om søndagen, også i selve fiskeforretningen.”

De godt frokosttilbud gælder tirsdag til fredag fra 12-16 i både baren og fisken.

Efter at forsamlingsforbuddet er blevet hævet til 50 kommer der inden længe levende musik for at sætte ekstra stemning på havnen i Kalundborg.

"Vores gæster har også taget rigtigt godt imod vores nye pastaretter fra Simone Tognetti, vi har faktisk allerede haft flere kunder som har været her mere end en gang," fortæller Asger Øgelund, der bare håber på godt vejr hele sommeren.

Fiskeplatte

Ud over god mad fra caféen i fiskeforretningen og i baren, så sælger selve fiskeforretningen også lækre fiskeplatter, en ny variant hver uge, som sælges fra tirsdag til søndag.

”Hver uge har vi en ny fiskeplatte lige til at tage med hjem, i sidste uge kaldte vi den åbningsplatte, i denne uge er det en kalleplatte,” fortæller Bjørn Bøgh Funder, souschef hos Asgers Fisk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0