AnnonceLuk annonce
God opbakning til Stafet For Livet

04-03-2020

Stafet For Livet afvikles i Kalundborg for tredje gang. Arkivfoto: Multidroner.dk

Af Jens Nielsen

For tredje år i træk afvikles Stafet For Livet i Kalundborg, et helt døgn d. 16. og 17. maj, hvor sættes fokus på kræft, et døgn hvor man mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling - for kampen mod kræft.

Allerede her i starten af marts kan styregruppen bag Stafet For Livet 2020 i Kalundborg melde, at der er 13 hold tilmeldt med tilsammen 146 deltagere. Nogle er gengangere fra de to foregående år, andre er med for første gang. Alle kan være med og har du ikke mod på at oprette dit eget hold, kan du tilmelde dig styregruppens hold ’Blandede bolcher’. Deltagerne på holdene kan være familie, venner eller kolleger – alle kan være med. Husk det er ikke en konkurrence om at løbe flest omgange, men en fælles fejring af livet. Du kan løbe, gå eller kravle, lige som det passer dig – og det er kun en konkurrence, hvis du vælger at gøre det til en.

Stafet For Livet afvikles på en 400 meter lang bane i Munkesøen i Kalundborg, hvor der hele døgnet vil være deltagere på banen.

Underholdning til stafetten

Stafetten åbnes af taler ved borgmester Martin Damm og journalist Arne Notkin. Arne Notkin blev for nogle år siden diagnosticeret med kræft og har efterfølgende skrevet en bog om et forløb, der ikke helt blev som det burde have været.

Mens deltagerne går rundt på banen, vil der være underholdning fra scenen. I løbet af dagen får deltagerne mulighed for at røre dig på en anden måde, når der instrueres i Zumba. Søndag kan man strække ud, når der er afspænding på græsset.  Den lokale forening under Kræftens Bekæmpelse vil være at finde på pladsen med oplysninger om aktiviteter for kræftramte, information til pårørende om støtte i en svær og uvis tid.

Langt fra alt er på plads i programmet endnu, men du kan følge udviklingen her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/kalundborg

Hele familien kan være med

Tag børnene med til Stafet For Livet, opfordrer styregruppen bag arrangementet. Når de bliver trætte af at bevæge sig rundt på banen, kan de sætte sig i børneteltet, hvor Byggepladen er klar med en kæmpe bunke legoklodser og Sminkebanden maler ansigterne festlige og farverige.

Kig ned i Munkesøen og støt en god sag

Du behøver ikke at tilmelde dig et hold, for at støtte den gode sag. Alle er velkomne til at kigge forbi og høre noget god musik eller blot nyde stemningen over en kop kaffe og et stykke kage – og ikke mindst heppe på dem, der går / løber rundt på banen.

Støtte fra sponsorer

”På styregruppens vegne, vil vi gerne sige tusind tak til vores mange sponsorer. Vi har fået meget foræret, andet har vi fået til priser under normalprisen. Det er fantastisk at opleve, hvor mange, der bakker op om arrangementet. Det hjælper os til at samle et stort beløb ind til Kræftens Bekæmpelse, så de får endnu bedre muligheder for at støtte kræftramte og deres pårørende i kampen mod kræft,” siger Rikke Dybkjær Meltz, der er med i styregruppen bag det store arrangement.

For yderligere information, kontakt Ole Lauritzen på telefon 40 57 09 15.

Tilmeld dig på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/kalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0