AnnonceLuk annonce
God opbakning til Havnens Dag

25-05-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag bliver lørdag Havnens Dag fejret i hele landet, således også i Kalundborg, hvor der er ’Vild med Vand’ aktiviteter for både børn og voksne, hele dagen. Allerede ved middagstid havde mere end 600 besøgende været forbi arrangementet.

Det begyndte med skyer og blæst, men solen kiggede allerede frem i formiddags til stor fornøjelse for de mange fremmødte til Havnens Dag på Gisseløre i Kalundborg. I anledning af netop Havnens Dag foregår der hele dagen en masse aktiviteter både på Gisseløre og i Vesthavnen. Stort set alt, hvad der kan flyde på vandet, er på vandet, og man kan prøve det meste, hvilket både børn og voksne er i fuld gang med i skrivende stund.

Det er Kalundborg Sejlklub og Kalundborg Roklub, der står bag det fine arrangement, der begyndte kl. 10, og først slutter kl. 16.

Noget for enhver smag

Blandt de gratis aktiviteter er kajak, stand up paddle, jollesejlads for børn og sejlture for hele familien, krabbevæddeløb for børnene, og som noget nyt kan man også høre nærmere om Gisseløres nye ”beboere”, de sorte og hvide Galloway køer, der er sat ud i naturområdet. Der er også mulighed for at surfe sammen med en instruktør. Ydermere er Vestsjællands Brandvæsen til stede med deres hurtiggående RIB båd, som man kan få en tur i.

Ved sejlklubben på Gisseløre er der mulighed for at købe mad og drikke, blandt andet er der godt gang i Havfiskernes bod, hvor man kan købe  hjemmelavede fiskefrikadeller og fiskefileter fra fisk, de selv har fanget.

I øvrigt kan man poste sine bedste billeder på Facebooksiden 'Vild Med Vand Gisseløre', og deltage i lodtrækningen om at vinde en kasse med 50 lakridspiber.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0