AnnonceLuk annonce
God musik og mad i Hvidebæk

25-08-2016

Stig Rossen gæster Hvidebækhallen. Foto: Kennet Havgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 26. november er der julefrokost i Hvidebækhallen med stor julebuffet og ikke mindst kendt band.

Det er Fuglede Idrætsforening, der inviterer til julefrokost lørdag den 26. november i Hvidebækhallen, hvor Stig Rossen & Vennerne vil står for den musikalske del til arrangementet.

Stig Rossen & Vennerne blev dannet i 2011 efter Flemming Bamse Jørgensens død. Bandet består af de resterende medlemmer af ’Bamses Venner’ samt Stig Rossen. Bandet spiller kun ’Bamses Venners’ gamle sange, og hylder således den populære Flemming Bamse Jørgensen, der døde i 2011.

”Vi har tidligere haft Bamses Venner til at spille til vores julefrokoster, mange gange faktisk, og de har været populære. Nu er han jo desværre ikke mere hos os, men det er vennerne heldigvis stadig, og jeg tror, at der er mange, der glæder sig til at se bandet med Stig Rossen som forsanger. Ingen er jo i tvivl om, at han også kan synge,” siger Jakob Beck Jensen, der er formand for Fuglede Idrætsforening. Det er i øvrigt også ham, man skal kontakte i forbindelse med bordbestilling til festen.

Jakob Beck Jensen tror på, at idrætsforeningen kan få solgt alle billetter til netop dette arrangement, da der allerede er stor efterspørgsel, og det er både private og virksomheder.

”Der kan være 750 mennesker i hallen, så det er selvfølgelig mange, men interessen er allerede stor, og så har musikken utrolig stor betydning,” siger han.

Det er snart 20 år siden, at den første julefrokost blev afholdt i Hvidebækhallen, og Fuglede Idrætsforening har som vanligt indgået et samarbejde med Kim Kok fra Ubby forsamlingshus, der sørger for julebuffet.

Billetsalget foregår via billetten.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0