AnnonceLuk annonce
Go´ smag dag i Brugsen

17-06-2017

Klar til at give kunderne en smagsoplevelse, fra venstre, John Lorentsen, Jytte Lorentsen, Kirsten Halskov Andersen, Janne Christiansen, Hans Demant og Jan Larsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dagli’Brugsen i Raklev havde fredag inviteret til Go’ smag dag med masser af lækkerier.

Uddeler Kirsten Halskov Andersen, personale og butiksråd havde fredag eftermiddag inviteret kunderne til hygge i Dagli’Brugsen i Raklev, en eftermiddag hvor der kunne smages både kød, ost, vin, øl og is, ja nærmest en hel tre retters meny.

Grillmester Jens Andersen var klar udenfor butikken med masser af lækre smagsprøver på grillet kød, men også grillet ananas som man måske ikke lige forbinder med grill.

”Det er rigtigt godt at grille ananas, og så servere den med flødeskum rørt op med lidt vanilje og eventuelt lidt nødder”, fortæller Jens Andersen.

Inde i forretningen var butiksrådet klar med smagsprøver på to italienske vine, en rød og en hvid, flere slags ost og så lige en dejlig italiensk is til dessert.

Butiksrådet er en række af frivillige som hjælper til i forretningen når der er arrangementer, de kender kunderne og kunderne kender dem. Butiksrådet formår at lave en rigtig hyggelig stemning så kunderne i den grad føler sig hjemme.

Med til Go’ Smags dag var også Bettina Newberry fra Dyrehøj Vingård, som delte smagsprøver ud på de lokale vine, NÄS, som er det helt nye vinkoncept som Dyrehøj Vingård har indgået med bl.a. Kalundborg Brugsforening, som Dagli’Brugsen i Raklev hører ind under.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0