AnnonceLuk annonce
Gratis intro-aften om langvarige eller kroniske smerter

06-10-2019

Susan Holm Walentin fra Flytfokus og fysioterapeut Troels Haarh Madsen. Privatfoto

Har du langvarige eller kroniske smerter, eller er du pårørende til et menneske med smerter, så er denne intro-aften for dig. I løbet af aftenen vil du få mere viden om, de tilbud Flytfokus har i samarbejde med fysioterapeut Troels Haarh Madsen samt Go Form.

  Intro-aftenen foregår tirsdag d. 8. oktober kl. 19 hos Go Form, Hareskovvej 19E, Kalundborg.

"Vi arbejder ud fra grundtanken om, at langvarige eller kroniske smerter kan mestres, så smerterne ikke tager styringen af dit liv og vil give dig bud på, hvordan du sætter netop det i fokus,” siger Susan Holm Walentin fra Flytfokus.

Deltagerne til intro-aftenen vil få information om de forskellige forløb, som både indeholder teori, træningsplan og medlemskab til Go Form. På aftenen vil der blive uddelt rabatkuponer der giver 20% rabat på efterårets forløb.

Flytfokus tilbyder forløb til mennesker med langvarige og kroniske smerter. ”Efter mange år som underviser på blandt andet ””Lær at tackle kroniske smerter”” og ””Lær at tackle kronisk sygdom”” for Kalundborg Kommune, har jeg oplevet en efterspørgsel på mere individuelt tilpassede forløb. Desuden er det min personlige erfaring, at når man arbejder både med at håndtere sine smerter og fysisk træning, opnår man den bedste effekt”, udtaler Susan Holm Walentin.

  Troels Haarh Madsen har netop startet sin praksis i lokaler hos Go form. Troels har mange års erfaring med undervisning i forskellige træningsformer, og han brænder for funktionel træning og mobilitetstræning, som tager     højde for din hverdag. ”Det er vigtigt for mig, at der er    god tid til den enkelte, og at vi tager afsæt i dit nuværende udgangspunkt”, fortæller Troels Haarh Madsen.

  Tilmelding til intro-aftenen i receptionen hos Go Form.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0